Wishlist
Selena Gomez ft. A$Ap Rocky
Selena Gomez ft. A$Ap Rocky
Good For You
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Нов сингъл от Nick Jonas

Нов сингъл от Nick Jonas

22 Февруари 2021
Нов сингъл от Nick Jonas

Nick Jonas обяви, че ще издаде нов сингъл тази седмица. Парчето се казва "Spaceman" и ще бъде представено в петък. Певецът ще го изпълни за първи път на живо и в популярното телевизионно шоу Saturday Night Live, където ще влезе в ролята едновременно на водещ и на музикален гост на 27-и февруари. 

Jonas се изяви в предаването като изпълнител през 2016 г., когато водеща беше актрисата Julia Louis-Dreyfus. Тогава той промотираше третия си самостоятелен албум "Last Year Was Complicated". 

През миналия уикенд в ролята на водещ и музикален гост в Saturday Night Live бяха съответно звездата от сериала "Бриджъртън" Rege-Jean Page и Bad Bunny.

Междувременно британският таблоид The Sun съобщи, че Jonas Brothers повече няма да се изявяват заедно. Източник е заявил пред изданието, че със събирането на тримата братя е приключено. Nick, Joe и Kevin Jonas се събраха отново за музикален проект през февруари 2019 г., шест години след раздялата им в резултат на сериозни различия между тях. Триото издаде албума "Нappiness Begins", но заради коронавируса плановете им за още една колекция заедно са се провалили и на този етап не се предвижда да се съберат отново. Според източник всеки от тях се е концентрирал над собствените си дела. Заради пандемията пропадна и издаването на мемоарите на групата "Blood".  

Информацията се потвърждава от новината за соловото завръщане на Nick, a наскоро стана ясно, че Joe е получил роля във военния филм "Devotion".

*Снимка: Twitter

сингъл нов jonas nick
Сподели
Свързани новини