Wishlist
Начало / Новини / Ninja се завърна в Twitch

Ninja се завърна в Twitch

17 Септември 2020
Ninja се завърна в Twitch

Тайлър "Нинджа" Блевинс се завръща в Twitch. Той е подписал многогодишен договор с платформата, където направи името си.

Вълнувам се да се върна към стрийминга на пълен работен ден и да се свържа с моята лоялна фенска база“, каза Нинджа в изявление. "Наистина отделих време да реша коя платформа е най-добрата и Twitch подкрепяше разбирането на цялостните ми цели в кариерата. В следващата глава ще направя точка, която да издигна и да насоча повече погледи към недостатъчно представените създатели. Очаквам с нетърпение да работя с Twitch, за да покажа как тази невероятна общност от геймъри може да окаже значително въздействие. "

Нинджа започна да стриймва в Twitch преди десетилетие и изгради огромна общност там, но напусна през август 2019 г., за да стриймва в Mixer. Въпреки че Microsoft предлага на него и други топ стриймъри ексклузивни договори, той не може да се справи с Twitch, Facebook Gaming и YouTube Gaming. Той приключи с Mixer през юли. След като стана свободен агент, Ninja стриймва няколко пъти в Twitch и YouTube, докато измисля следващия си ход.

Не може да се отрече звездната сила на Нинджа. Той има 15 милиона последователи в Twitch и 24 милиона абонати в YouTube. Блевинс беше първият геймър, който получи собствен skin във Fortnite и скоро ще има такъв във Fall Guys. Завръщането му в Twitch е голямо събитие и вероятно ще помогне на услугата за стрийминг да изпреварва своите конкуренти.

Снимка : Instagram



завърна ninja twitch
Сподели
Свързани новини