Wishlist
Cnco & Little Mix
Cnco & Little Mix
Reggaeton Lento (Bailemos)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nikol от 4Magic с дебютен самостоятелен сингъл „Hey You“

Nikol от 4Magic с дебютен самостоятелен сингъл „Hey You“

Рокът я привлича още от малка

31 Май 2024
Nikol от 4Magic с дебютен самостоятелен сингъл „Hey You“

Никол Канева (NIKOL) е готова да събере отново сърцата на феновете с първия ѝ самостоятелен сингъл „Hey You“. Аудиторията я познава още от 4MAGIC - четирите момичета, които през 2017 станаха първата група, спечелила X Factor. Но днес NIKOL дебютира в самостоятелната си кариера и вече е напълно в свои води. Тя е споделяла, че рокът я привлича още от малка и това влечение се усеща в „Hey You“. Агресивна и запомняща се песен, който олицетворява мощната енергия на завръщането.

“„Hey You“ реално се роди преди три години. След раздялата със споменатия “27-годишен” човек излязох с колата и карах из Пловдив с най-добрия ми приятел, който ме провокира да изразя емоциите си, както най-добре правя - с музика. Пуснахме бийтове в колата, на които започнах да пея и да пиша текста, но на английски. По-късно, когато седнахме да мислим парчето с Iskrata, аз се пошегувах, че имам текст, който можем да използваме и не вярвах, че ще се получи.” споделя NIKOL за създаването на песента.

Именно след тази история, превеждайки лириките на български, автори на музиката и текста съвместно стават Никол Канева (NIKOL) и Искрен Тончев (Iskrata). Видеоклипът към парчето е дело на Studio Flickers с режисьор Румен Русев.

„Hey You“ излезе в четвъртък, 30/05, в 18:00 часа в официалния YouTube канал на NIKOL. Издава се от MUZE Music.

The Voice – We Love Music!  

дебютен сингъл new4u nikol nikol kaneva hey you
Сподели
Свързани новини