Wishlist
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
Popular
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nicki Minaj отрече, че дължи 173 милиона данъци

Nicki Minaj отрече, че дължи 173 милиона данъци

03 Август 2022
Nicki Minaj отрече, че дължи 173 милиона данъци

Nicki Minaj отвърна на необичаен слух, според който тя дължи 173 милиона долара данъци.

На живо в Instagram през уикенда, Minaj отговори на феновете, като ги обвини в лековерност: „Всеки ден научавам, че ставате все по-глупави и по-глупави“, каза певицата.

Както обикновено, когато предава на живо, Minaj разигра сцена, за да обърка феновете. Първоначално тя се направи на разстроена и плачеше заради дължимата сума. След което избухна в смях и отрече слуховете.

Въпросните слухове започнаха да се разпространяват по-рано тази седмица, след като фалшив профил в Instagram, сподели информация, че Minaj е натрупала деветцифрен дълг в последните шест години, че съпругът ѝ, Kenneth Petty, е насилник, както и че тя е платила 75 хиляди долара, за да може предстоящия ѝ сингъл, “Freaky Girl”, да се класира на по-висока позиция в стрийминг платформите.

Това е вторият път през последния месец, в който Nicki е принудена да отговори на слухове. През юли тя отговори на новината, че очаква второто си дете, като се пошегува: „Не съм бременна, дебела съм...Но благодаря за всички поздравителни съобщения!“

Междувременно Nicki се подготвя да пусне „Freaky Girl” следващия четвъртък. По-късно през годината тя ще направи премиера на автобиографичния документален сериал „Nicki” по HBO Max.

Сподели
Свързани новини