Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nick Jonas преподава уроци по пиано на съпругата си

Nick Jonas преподава уроци по пиано на съпругата си

01 Май 2020
Nick Jonas преподава уроци по пиано на съпругата си

Priyanka Chopra Jonas прекарва времето си в изолация като се учи да свири на пиано... и има учител, който много жени по света биха искали да имат. Да, за съпруга й Nick Jonas става дума.

Двамата прекарват много време заедно напоследък, по обясними причини, и актрисата е започнала уроци по пиано под неговото вещо ръководство, както пише самата индийска красавица в есе за сп. Vogue.

"Никога не съм свирила, но винаги съм искала да се науча да свиря на някакъв музикален инструмент, затова го накарах да ме учи всеки ден по 30-45 минути", казва Priyanka. "Вкъщи той е учител по пиано, фитнес треньор и партньор в писането - хубаво е".

 Вече малко по-сериозно Priyanka разказва как е получила предупреждение за епидемията от COVID-19 в Китай още през януари, когато присъствала на Световния икономически форум като част от делегацията на организацията Global Citizen.

"Дъщеря съм на лекар, затова говорих с майка ми и разбрах колко сериозен е вирусът и какво може да стане ако скоро не се вземат мерки", пише Chopra. "Сега си мисля, че хората започнаха да разбират, че коронавирусът засяга всеки от нас - той не прави разлика - и светът трябва да се обедини, за да се пребори с него".

Заедно с Nick, който е в рисковата група, защото има диабет тип 1, бързо направили необходимото да се погрижат за семействата си, като им обяснили какво е коронавирусът, и съкратили пътуването си до Индия за фестивала Холи, когато започнали притесненията, че ще се затварят границите.

"Много съм благодарна, че сме заедно в този момент и че не сме блокирани в различни части на света, защото и двамата пътуваме много", казва Priyanka и добавя, че се чувства благословена, защото не трябва да се тревожи за храна и подслон, нито за загубата на някой близък.

В есето си за изданието актрисата споделя още, че учи хип-хоп танци и пише книга. "Карантината ме накара да осъзная, че някои от нещата, за които се тревожим и стресираме в нормалния си живот може би не са чак толкова важни", прави заключение Priyanka. "Хубаво е да си дадеш почивка, да направиш равносметка на живота си и да кажеш на хората, които обичаш, че ги обичаш".




Снимка: Instagram




jonas nick съпругата преподава уроци пиано
Сподели
Свързани новини