Wishlist
The Weeknd ft. Daft Punk
The Weeknd ft. Daft Punk
Starboy
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Netta с нов поп сингъл "Wonderful & Great"

Netta с нов поп сингъл "Wonderful & Great"

05 Септември 2023
Netta с нов поп сингъл "Wonderful & Great"

Netta, известна като една от най-иновативните съвременни поп звезди в света, обяви, че дългоочакваният ѝ дебютен албум ще излезе през януари 2024 г. Първият сингъл от предстоящия ѝ проект е "Wonderful & Great" - поп парче, което показва как можеш да намериш истинско щастие чрез приятелството. Видеоклипът е невероятен и се състои от диво "чаено парти", организирано от Netta.

"Написах любовна песен за онова момиче, на което всичко му се случва по най-перфектния и досаден начин", сподели Netta за песента. "Замислих се за това как рядко правим безплатни комплименти и исках да насърча този положителен обмен на енергия между хората, а и в себе си, и да превърна завистта във възхищение. Тази песен е вдъхновена от моите най-добри приятелки и страхотните ни преживявания заедно."

По-рано това лято Netta пусна диско парчето "Everything", написано в съавторство със Zara Larsson и AJR. "Everything" последва успешната ѝ серия от юнски събития на PRIDE, включително тазгодишното празнуване на Деня на Стоунуол на PRIDE LIVE заедно с Christina Aguilera. За септември Netta е планирала още повече участия на PRIDE фестивали и ще бъде хедлайнер на церемонията по откриването на EUROPRIDE 2023 в Малта на 7-ми септември и ще свири на тазгодишното събитие OUT & EQUAL Workplace Summit 2023 на 12-ти септември.

 

netta
Сподели
Свързани новини