Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Мони Бонбони: Знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат

Мони Бонбони: Знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат

11 Юни 2024
Мони Бонбони: Знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат

Симона Манолова или, както е по-позната на аудиторията - Мони Бонбони е най-новият гост в The Voice Cast. Най-атрактивният персонаж в последния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen, разказа пред нашите камери за преживяванията, неволите, страховете, приятелствата и ползите от приключението, в което се впусна. Въпреки, че тя беше определена като любимката на шеф, на въпроса: „Кое ти беше най-страшно в предаването?“, тя отговори: „Шеф Ангелов“.

Брокерката разказва колко е мотивирана да се развива и как не обича да си поставя ограничения.  Именно заради това се занимава с много различни по вид дейности. В бъдеще си представя живота извън пределите на нашата страна. Освен брокер, хоби готвач и инфлуенсър, Симона е и студентка. За любовта в живота си и заедно ли е с Димитър, който също беше част от кухнята на Ада казва:

„Нека се чудят хората, аз не съм длъжна да се обяснявам на някого“.

Въпреки това тя продължава да носи пръстена, който той ѝ подари пред цяла България в ефира на NOVA. Повече около предложението за брак, както и за техните отношения повреме и след предаването можете да чуете в епизода. А ако останете докрай, ще разберете как се справи тя с музикалното ни предизвикателство.

подкаст симона мари-никол hells kitchen thevoice podcast
Сподели
Свързани новини