Wishlist
Начало / Новини / Millie Bobby Brown дължи американския си акцент на Miley Cyrus

Millie Bobby Brown дължи американския си акцент на Miley Cyrus

04 Април 2020
Millie Bobby Brown дължи американския си акцент на Miley Cyrus

Millie Bobby Brown дължи американския си акцент на Miley Cyrus. Актрисата участва в шоуто в Instagram на певицата “Bright Minded” и сподели как това, че е харесвала Hannah Montana, неусетно й е помогнало в актьорската й кариера.

 "Трябва да кажа, че единствения начин да придобия моя американски акцент беше като гледам Hannah Montana", разкри британския тийн идол пред Cyrus, която се пошегува “Изненадана съм, че нямаш кънтри акцент!”.

 Brown разказа на доволната Miley, че преди време е намерила стар видеозапис, в който нейната по-малка сестра изпълнява песента "Hoedown Throwdown" от “Hannah Montana: Филмът” от 2009 г.

 "Напълно се беше вживяла и знаеше всяко танцово движение. И аз направо бях обсебена… и сега като си мисля колко бях вманиачена, да ти кажа, исках работата ти. Не знаех как да го постигна, но исках да бъда като Hannah Montana... По-късно осъзнах, че това наистина е работа. Преди това дори не знаех, че можеш да получаваш пари за това. Моята реакция тогава беше “Хей, бих правила това безплатно!”.

Снимка: Instagram

miley cyrus brown американския millie bobby дължи акцент
Сподели
Свързани новини