Wishlist
Начало / Новини / Miley Cyrus пусна нова песен и изпълни за първи път на живо "Flowers"

Miley Cyrus пусна нова песен и изпълни за първи път на живо "Flowers"

23 Ноември 2023
Miley Cyrus пусна нова песен и изпълни за първи път на живо "Flowers"

Почти 10 месеца след издаването на една от песните на 2023 г., Miley Cyrus най-после изпълни сингъла “Flowers” на живо. 30-годишната певица направи това в интимна атмосфера в известен хотел в Лос Анджелис, като достъпът до изявата ѝ беше само с покани. По време на участието си, тя също така представи неизвестна досега песен. Заглавието на драматичната балада все още не е известно. 

Макар да е изненадващо, че Cyrus изпълнява “Flowers” на живо за първи път след премиерата на парчето, обяснение може да се търси в изказване на певицата от месец май във връзка с това кога ще има нейно турне. Тогава тя заяви, че в момента няма никакъв интерес да обикаля света, за да изнася концерти.

“Не мога", каза тя пред британското списание Vogue, като нарече изпълненията на стадиони и големи сцени "изолиращи" и "неестествени". “Не само, че не мога, защото "мога" е по-скоро за това дали имаш възможност, но тук става дума за моето желание. Искам ли да живея живота си за удоволствието и удовлетворението на другите хора или за моето собствено?”.

Тя разви темата и с публикация в социалната мрежа X, преди известна като Twitter, на 24-и май, в която каза на феновете си, че ги обича, въпреки че няма да тръгне на път.

„Дори и да не ги виждам лице в лице всяка вечер на концерт, моите фенове са дълбоко в сърцето ми“, написа тя. „Това няма нищо общо с липсата на признателност към феновете, а е свързано с това, че просто не искам да се подготвям в някаква съблекалня, каквато е реалността на живота на път“.

Последното турне на Cyrus беше през 2014 г. в подкрепа на албума от предходната година "Bangerz". Тогава тя обиколи Северна Америка, Европа, Латинска Америка, Нова Зеландия и Австралия. За последно тя имаше изпълнения пред публика миналата година по време на петдневен фестивал в Северна и Южна Америка.

Cyrus получи 6 номинации за наградите "Грами", които ще бъдат връчени на церемония в началото на следващата година. 

miley cyrus
Сподели
Свързани новини