Wishlist
Начало / Новини / Miley Cyrus отмени пътуване

Miley Cyrus отмени пътуване

13 Март 2020
Miley Cyrus отмени пътуване

Майли Сайръс отмени пътуването си до Австралия, където трябваше да бъде хедлайнер на концерт за подпомагане на пострадалите от опустошителните горски пожари.

Причината, както се сещате, са "локалните, щатски, федерални и международни препоръки" за ограничаване на разпространението на новия коронавирус. Майли Сайръс трябваше да бъде хедлайнер на концерта, планиран за 13-и март в Мелбърн - втория по големина град в Австралия, който организаторите са решили да отменят.

Всички средства от проявата трябваше да бъдат насочени към благотворителни организации. "Разочарована съм, че няма да бъда с вас, но трябва да направя необходимото, за да осигуря здравето и безопасността на групата и екипа си", написа в Туитър Майли. Певицата допълни, че ще направи дарение за Австралия, без да уточнява сумата, както и че е възможно скоро да посети страната.

Организаторите на концерта, който е част от световно турне, съобщиха, че всички фенове ще получат парите си обратно, и в същото време призоваха за дарения в подкрепа на усилията за възстановяване на дивата природа в Австралия.

Въпреки отмененото шоу с Майли Сайръс, на 14-и март в Мелбърн ще се състои друг планиран концерт със същата кауза - на британския певец Роби Уилямс, който вече е на път към Австралия.



отмени miley cyrus пътуване
Сподели
Свързани новини