Wishlist
Начало / Новини / Miley Cyrus ни въвлича в бляскав диско апокалипсис с новия си сингъл “Midnight Sky”

Miley Cyrus ни въвлича в бляскав диско апокалипсис с новия си сингъл “Midnight Sky”

14 Август 2020
Miley Cyrus ни въвлича в бляскав диско апокалипсис с новия си сингъл “Midnight Sky”

Безподобната Miley Cyrus се завърна с гръм и трясък, за да ни пренесе в своя бляскав диско апокалипсис с новия си сингъл “Midnight Sky”. Парчето, вдъхновено от изминалата година от живота й, разкрива различната креативна посока, по която Cyrus е поела. 

Заедно с релийза на “Midnight Sky”, Miley представи и авторското си видео към песента, в което е по-себе си от всякога – непримирима, сияеща, секси, разноцветна,  експериментална, силна. Клипът и парчето черпят заряда си от женската сила на музикални икони, сред които са и Stevie Nicks, Joan Jett и Debbie Harry, които великодушно винаги са били най-искрените съюзници на Cyrus. 

Във видеоклипа Miley въвлича зрителите в уникалната си визуална перспектива и доказва колко добре в кожата си се чувства, докато пее “Много време измина, откакто не съм се чувствала толкова добре сама“. Както винаги звездната изпълнителка и автор на песни не изневерява на себе си и няма какво да доказва пред никого. 

“Родена съм да тичам, не принадлежа на никого. О не, нямам нужда да бъда обичана от теб/вас”, пее в припева.

С новия си проект Cyrus за пореден път разбива представите за нормалност и експериментира с неповторимо звучене и впечатляващи визии. Това е още една смела крачка в звездната й кариера.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс 

сингъл новия miley cyrus въвлича бляскав диско апокалипсис midnight sky
Сподели
Свързани новини