Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Михаела Маринова става актриса в следващ сезон на "Пътят на честта"?

Михаела Маринова става актриса в следващ сезон на "Пътят на честта"?

21 Август 2021
Михаела Маринова става актриса в следващ сезон на "Пътят на честта"?

Тази седмица в ефира на The Voice TV излъчихме ексклузивно мейкинга към видеоклипа на последния хит от Михаела Маринова"Сериал". Песента е саундтрак към втория сезон на сериала "Пътят на честта" по NOVA. От 5-минутното видео със снимачния процес, дойде и горещата новина, че една от най-любимите певици на Вирджиния Рекърдс може да получи роля в един от най-успешните сериали на NOVA. 

Продуцентът на сериала "Пътят на честта" Александър Христов, сподели в края на мейкинга към "Сериал", че Михаела Маринова има достойно място сред главните актьори в бъдещ сезон. Той каза: "Нещото, което най-много ми направи впечатление е, че тя е изключително артистична, освен че е талантлива и смятам, че в един следващ сезон на "Пътят на честта" тя има достойно място в мейнкаста - сред главните актьори.И мисля, че това ще се осъществи."

Христов разказа и за своите впечатления от първата му среща с Михаела Маринова, по време на снимките към последния ѝ хит: "... за пръв път я видях на живо и мога да кажа, че впечатлението ми беше в пъти надградено. Тя е изключителен професионалист, изключително талантлива. Мога да кажа, че тези няколко дни на снимачния процес на клипа "Сериал" бяха истинско удоволствие за мен и за целия екип. Един малък празник."

Станислава Армутлиева, управляващ директор на Вирджиния Рекърдс, разказа, че идеята да промотират български сериали и българска музика е от много години и датира още от зората на българските сериали "...Искам да си призная, че мечтая за още такива проекти".

Официалният мейкинг към "Сериал" може да видиш отново по The Voice TV на 23 август (понеделник) от 19 часа и на 24 август (вторник) от 14 часа. Песента и видеото може да подкрепиш и в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 тук.

михаела маринова става актриса следващ сезон пътят честта
Сподели
Свързани новини