Wishlist
Victoria
Victoria
Sad Girl Summer (not again)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Михаела Филева по-гореща от лятото във видеото на новата ѝ песен „Любов без имена“

Михаела Филева по-гореща от лятото във видеото на новата ѝ песен „Любов без имена“

20 Юли 2023
Михаела Филева по-гореща от лятото във видеото на новата ѝ песен „Любов без имена“

В разгара на лятото Михаела Филева представя новия си сингъл „Любов без имена“. Песента „пари повече от юни“, както се пее в нея, а видеото ни отвежда на необичайно място, напомнящо за Марс.
Дъх на море, свежест и нежност носи мелодията на „Любов без имена“, а кадифеният глас на Михаела Филева ни разказва романтична история за любов и споделеност. Визуализацията на Павлин Иванов – Башмоушън печели вниманието на зрителя още в първия кадър, когато виждаме красивата поп дива на една ръка разстояние от огромна луна. 

Автори на музиката на „Любов без имена“ са музикалният директор на Монте Мюзик Веселин Ценов - Algoriddim, латвийската певица и автор Марта Григале и Константин Ангелов от Ogi23. Михаела Филева и Искрен Тончев – Искрата създават текста към нея. Песента е един от тринайсетте трака, създадени от Михаела и международен авторски екип на творчески лагер в края на април. Крайният резултат от кемпа ще бъде новият албум на певицата. Датата на премиерата му вече е анонсирана – 20 октомври. Към момента е ясно, че той ще бъде представен с концерт в София. Очаква се обявяването на мястото и пускането на билетите в продажба. 

В момента Михаела репетира лайв версията на новата песен „Любов без имена“ заедно с музикантите си, за да бъде включена в следващите два концерта от клубното турне на певицата – 17 август в Бургас (HashtagPAVILION) и 18 август във Варна (Ментол).

 

 

Михаела Филева
Сподели
Свързани новини