Wishlist
Начало / Новини / Migos обещаха албум скоро

Migos обещаха албум скоро

24 Декември 2020
Migos обещаха албум скоро

Migos ще издадат нов албум в началото на новата година. 

Очакваше се триото, което се състои от рапърите Quavo, Offset и Takeoff, да пусне продължение на колекцията "Culture II" от 2018 г. в началото на 2020-а, но записът беше отложен заради пандемията. Тримата потвърдиха, че работата е приключила и феновете няма да чакат дълго, за да чуят новата им музика.  

Quavo обясни, че са взели решение да отложат излизането на пазара на новия албум, защото искат да се насладят на целия "шум" около премиерата по нормалния начин и за да могат да изпълняват траковете на живо пред почитателите си. 

"Не мога да пусна албум и да оставя на интернет да го оценява. В това няма никакъв смисъл. Искам да бъда с хората. Да мога да ги докосвам и точно това ще направим следващата година", заяви рапърът и добави, че няма търпение мерките за социална дистанция да бъдат отменени, за да може да се хвърли в публиката и тя да го понесе.

Въпреки че по-рано изпълнителите на "Bad and Boujee" настояха, че следващият им албум няма да се казва "Culture III", по време на интервю Quavo използва точно това заглавие, докато говореше за новата музика. 

"Culture II" включваше колаборации с големи звезди, сред които Nicki Minaj, Cardi B, Post Malone и Travis Scott. Засега обаче не знаем кой ще участва в новата колекция.

*Снимка: Facebook

албум migos скоро обещаха
Сподели
Свързани новини