Wishlist
Eleni Foureira ft. Mc Daddy
Eleni Foureira ft. Mc Daddy
Oh Mami
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Michael Buble с лимитирано издание на "Christmas"

Michael Buble с лимитирано издание на "Christmas"

11 Ноември 2021
Michael Buble с лимитирано издание на "Christmas"

Michael Buble пуска супер делукс лимитиран боксет по случай десетата годишнина на коледния му албум "Christmas". Боксетът, плануван да излезе на 12 ноември в Щатите и Канада и на 19 ноември за света, се очаква да се превърне в мечтания подарък за всички и да донесе през този празничен сезон нова радост и светлина на феновете на Bublé навякъде. Той ще включва две нови песни и ослепителна колекция от празнични изненади.


"Christmas" на Michael Bublé е разпродал над 16 милиона албума през тези десет години, събрал е 4 милиарда стрийма (еквивалент на 60 милиона албума) и годишно задържа  #5 позицията в музикалните класации по света. Гласът му буквално се е превърнал в саундтрака на сезона.
 
Боксетът ще съдържа CD със 7 бонус трака, лично избирани от артиста, и ще включва нови песни: съвместно писаната от Bublé “The Christmas Sweater” и нова студийна версия на любимата празнична класика “Let It Snow!”, записана в  прочутото студио Abbey Road Studios Лондон с BBC Big Band Orchestra. Други песни в бонус CD-то са “The More You Give (The More You’ll Have)” и “Winter Wonderland” – дует с Rod Stewart.
Допълнителни елементи в боксета с оригиналното CD са:
•    Книга с твърди корици от 48 страници, включваща персонално ново писмо от артиста до феновете му.
•    Индивидуално номерирана 12 x 12 литография.
•    Ексклузивна зелена плоча на оригиналния албум.
•    DVD: The Making of Christmas – пълна компилация от специални моменти зад кадър и в студиото, заснета по време на записването на албума с многократни коментари от Bublé.
•    Ексклузивен и уникален коледен орнамент, както и 6 страници от опаковъчна хартия и 6 коледни картички.
Michael Bublé, мултиплатинен, неколкократен носител на награди Grammy и Juno, който е имал четири  #1 албума, много хитови сингли и 8 напълно разпродадени турнета, a в момента приключва концертното си турне в Щатите и Мексико.
 

michael издание buble christmas лимитирано
Сподели
Свързани новини