Wishlist
Начало / Новини / Meghan Trainor обиди учителите, после се извини

Meghan Trainor обиди учителите, после се извини

25 Април 2023
Meghan Trainor обиди учителите, после се извини

Meghan Trainor се извини за това, че обиди учителите по време на скорошен епизод на нейния подкаст. 

По време на дискусия със съпруга си Daryl Sabara и ютюб звездата Trisha Paytas в подкаста "Workin' On It", певицата каза "Учителите да вървят по дяволите, пич."

След като хората я разкритикуваха за коментара ѝ, Meghan се обърна към публиката чрез TikTok в неделя, за да обясни, че е подпалила докато говори за американската образователна система и стрелбата в училищата и се е ядосала на конкретни учители, които са я тормозили в училище. 

"Обръщам се към учителите в TikTok и учителите по света, наскоро в подкаста ми казах да вървите по дяволите, но това не отразява как се чувствам. Подпалих, защото говорехме как да изпращаш детето си на училище в Америка е ужасяващо", каза Meghan. "Нямах предвид да кажа това за всички учители. Обичам учителите, боря се за тях. Мисля, че имат най-трудната работа и повече от тях не са достатъчно добре заплатени. Не са достатъчно оценени, макар че буквално отглеждат всички нас. Не искам да си намирам извинения, искам просто да кажа, че съжалявам. Извинявам се на всички учители, които съм накарала да се чувстват зле и ще си напомням, че думите ми могат да имат последствия и ще бъда по внимателна занапред." 

Meghan и Daryl са родители на двегодишния Riley и очакват второто си дете в момента. 

@meghantrainor @galsgotmoxie ♬ original sound - Meghan Trainor

meghan trainor
Сподели
Свързани новини