Wishlist
Начало / Новини / Megan Thee Stallion проговори за стрелбата в емоционално интервю

Megan Thee Stallion проговори за стрелбата в емоционално интервю

26 Април 2022
Megan Thee Stallion проговори за стрелбата в емоционално интервю

Американската рапърка Megan Thee Stallion направи първото си интервю, в което разговаря за стрелбата в участието на канадския рапър Tory Lanez.

В интервюто за "
CBS Mornings", тя разказа за травматичния инцидент, в който приятелят ѝ Tory Lanez е стрелял по нея с оръжие, след като двамата са се скарали. Lanez пледира за невинност по обвиненията в нападение и притежание на оръжие.

Рапърът беше обвинен в това, че е стрелял по Megan, след пиянски спор в Hollywood Hills на 12 юли 2020.

"Излязох от колата и всичко се случи много бързо", казва тя. "И по едно време чувам той да крещи. Каза "Танцувай, кучко" и започна да стреля. Казах си "Боже мой." Той стреля няколко пъти и аз бях толкова уплашена."

Според Megan, рапърът стоял над прозореца на колата стреляйки и тя се е страхувала да помръдне, за да не бъда убита. "Не исках да се движа твърде бързо, мислех си "О, боже, ако направя грешната стъпка, не знам дали няма да ме простреля сериозно и дали няма да ме убие."

Тя е била застреляна в крака и след това хоспитализирана.

По-рано този месец Tory беше задържан, след като публикувал пост в Twitter за стрелбата, който нарушава заповедта за разкриване на информация. Той беше освободен, след като плати гаранция от 350 хиляди долара. Датата на съдебния процес е насрочена за 14 септември.

Цялото интервю с Megan може да гледате тук:


 

интервю megan thee stallion проговори емоционално стрелбата
Сподели
Свързани новини