Wishlist
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
All Night Long
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Megan Fox срещу Lana Del Rey

Megan Fox срещу Lana Del Rey

28 Май 2020
Megan Fox срещу Lana Del Rey

Megan Fox нападна Lana Del Rey, или поне така изглеждаше, макар и за кратко.

В случай, че не сте чули, Lana предизвика емоционални реакции след изказването, че нейните колежки Doja Cat, Ariana Grande, Cardi B и Beyonce имат песни, които оглавяват класациите, защото са секси и почти не носят дрехи. Критиките срещу нея не закъсняха, а феновете я обвиниха в расизъм, тъй като е говорила само за певици с тъмна кожа.

Сега пък последователи вярват, че Megan Fox е нападнала певицата във вече изтрит Instagram пост. Въпреки че не спомена имена, тя написа, че настройването на жените една срещу друга е огромен проблем, и то такъв с който е запозната от личен опит.

"Никога не бива да се сравняваш с други жени. Аз знам колко е трудно да си жена в тази индустрия. Познато ми е чувството да бъдеш винаги критикувана и унижавана.Но никога няма да пренебрегна нещата, през които други жени са минали, за да мога аз да имам гласност, особено имайки предвид, че за тях вероятно е било много по-трудно. На твоя страна съм, но моля те приеми, че твоята борба не е единствената." - написа Megan в профила си, а малко след това и изтри написаното.  


срещу lana del rey megan fox
Сподели
Свързани новини