Wishlist
Camila Cabello
Camila Cabello
Crying In The Club
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Martin Jensen с нов сингъл!

Martin Jensen с нов сингъл!

24 Януари 2024
Martin Jensen с нов сингъл!

Именно видеоклип на CHRISH, тиктокър с почти 3 милиона последователи, e вдъхновението за това сътрудничество. Обединявайки мултиплатинения диджей Martin Jensen, продуцента и автор на песни JAYOVER, и самия CHRISH, песента им "Angel" стартира 2024 г. за тримата изпълнители.

Именно видеоклип на CHRISH, тиктокър с почти 3 милиона последователи, e вдъхновението за това сътрудничество. Обединявайки мултиплатинения диджей Martin Jensen, продуцента и автор на песни JAYOVER, и самия CHRISH, песента им "Angel" стартира 2024 г. за тримата изпълнители.


Като най-стриймваният артист в Дания Martin Jensen може да се похвали с вълнуваща кариера с международна репутация. Многократно е включван в класацията на DJ Mag Top 100 и е в основата на световни хитове като "Solo Dance", "Nobody" с James Arthur и "Middle Of The Night" с The Vamps, включително ремикси за Rita Ora, Sigala и Ed Sheeran. С 5,5 млн. месечни слушатели в Spotify, диджеят  е събрал над 2 милиарда общи стрийма, като същевременно се представя на множество международни сцени. JAYOVER вдъхва на това ново парче уникална енергия и стил. Без да е чужд на сцената на електронната танцова музика, артистът прекарва години в продуциране за различни известни артисти като R3HAB, Don Diablo, Imanbek, Pascal Letoublon, MOTi, Ilira, Harris & Ford и много други. През последните години JAYOVER решава да стартира свой солов проект и реализира вълнуващи сътрудничества с големи имена като Gabry Ponte и Alex Gaudino

martin jensen
Сподели
Свързани новини