Wishlist
wrs x ANDROMACHE
wrs x ANDROMACHE
IF YOU WERE ALONE (STA MATIA SOU)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Мария Илиева играе стилно на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour във Варна

Мария Илиева играе стилно на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour във Варна

01 Юли 2017
Мария Илиева играе стилно на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour във Варна

Следващият концерт от турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се проведе във Варна на 2-и юли от 21:00 часа на Южния плаж, алея първа.

 

Подготвили сме и специален подарък за феновете за лятното парти - за вас ще пее поп иконата на българската музика Мария Илиева.

 

Музика, рожден ден, усмивки, енергия, торта, много автографи и танци са едни от малкото думи, които могат да опишат горещата атмосфера на турнето в Русе. Дори рекордните за турнето температури в крайдунавския град от 40 градуса не спряха публиката да пее заедно с любимите си изпълнители. На сцената на концерта Йонислав ЙотовТото получи освен торта – изненада за рождения си ден, но и най-големия подарък от феновете на СкандаУ – тяхната любов, изразена чрез безкрайно скандиране на "СкандаУ са Богове".

 

На голямата сцена на плажа във Варна отново ще бъдат любимите български изпълнители: балет Nova, DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc', Тита, Криско, Кристиан Костов, както и специалният гост в морската столица – Мария Илиева.

 

Актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на фейсбук страниците The Voice of Summer Tour и Coca-Cola Happy Energy Tour.

coca-cola the voice happy energy tour във мария илиева играе варна стилно
Сподели
Свързани новини