Wishlist
Начало / Новини / Maluma стана първият мъж на корицата на сп. Elle USA

Maluma стана първият мъж на корицата на сп. Elle USA

17 Януари 2021
Maluma стана първият мъж на корицата на сп. Elle USA

Суперзвездата на латино музиката Maluma стана първият мъж на корицата на американското списание Elle. Снимката на изпълнителя ще привлича погледите на читателите от февруарския брой на женското издание за мода. 

Колумбийският певец се похвали с историческата си корица в социалните мрежи и написа: "Благодаря на @elleusa, че ме направи първия мъж на корицата на списанието, това означава много за мен! Нека продължим да мечтаем и да постигаме целите си".

В интервюто за изданието Maluma прави преглед на събитията в живота си през 2020 г., в която кариерата му се изстреля до нови върхове с колаборациите му с мегазвезди като The Weeknd и Jennifer Lopez, въпреки че трябваше да прекрати световното си турне заради пандемията. 

"Разбира се, че 2020-а беше трудна година за всички нас, но аз се чувствам все едно това беше най-хубавата ми година в музикално и артистично отношение, както и в личен план. Чувствам се прероден. Говорихме си с родителите ми преди няколко дни и те споделиха, че са били много щастливи, че си бях дълго време у дома в Колумбия, но също така са се притеснявали какво ще се случи с работата ми. Моята работа е да съм на турне, но въпреки това за мен да бъда в Колумбия беше много позитивно преживяване. Чувствам, че възстанових връзката с моето вътрешно аз", разказва Maluma.

*Снимка: Facebook

мъж maluma стана първият корицата elle usa
Сподели
Свързани новини