Wishlist
The Weeknd
The Weeknd
Dancing In The Flames
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Майката на Grimes твърди, че Elon Musk пречи на децата си да посетят умиращата им прабаба

Майката на Grimes твърди, че Elon Musk пречи на децата си да посетят умиращата им прабаба

30 Юли 2024
Майката на Grimes твърди, че Elon Musk пречи на децата си да посетят умиращата им прабаба

Майката на певицата Grimes твърди, че Elon Musk пречи на трите деца на двойката да посетят умиращата си прабаба в Канада.

Sandy Garossino е майка на изпълнителката Grimes, чието истинско име е Claire Boucher. Тя се обърна към главния изпълнителен директор на X с молба, която публикува на неговата платформа.

„Скъпи Илон @elonmusk Беше ми приятно да те видя на Деня на бащата. Надявам се да получиш картичката, която помогнах на X да направи. Той беше толкова горд с нея. Пиша тук като единствения начин да се свържа с теб. Както знаеш, моята 93-годишна майка сега е на палиативни грижи и към края на живота си. Тя копнее да види и прегърне децата на Claire за последен път. Особено най-малкия, който още не е срещнала“.

Тя написа, че майка ѝ е била „развълнувана“ да види трите малки деца на бившата двойка, „но тези надежди ѝ са били разбити, когато пътуването е било отменено“.

„Разтревожен съм да науча, че децата не могат да дойдат, тъй като задържате тях и необходимите им паспортни документи от Claire. Беше още по-притеснително да видя теб и X по телевизията на Олимпиадата в Париж вчера, след пътуването ви до Вашингтон по-рано през седмица. Къде са другите деца и с кого? Предвидено е да бъдат с майка си. Очакваме ги тук, в Канада. Моля те като баба на децата да спазиш споразумението си, да върнеш децата и да предоставиш документите, от които се нуждаят, за да видят прабаба си, преди тя да умре. Някои моменти в живота траят вечно и нямаме втори шанс. Семейството е безценно.“

53-годишният Musk и 36-годишната Grimes имат три деца - четиригодишният X Æ A-Xii, двегодишната Exa Dark Sideræl и десетмесечният Techno "Tau" Mechanicus.

Musk има още девет деца от други връзки.

The Voice – We Love Music!     

grimes elon musk
Сподели
Свързани новини