Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Madonna съжалява за двата си брака

Madonna съжалява за двата си брака

01 Септември 2022
Madonna съжалява за двата си брака

Madonna съжалява за браковете си с актьора Sean Penn и режисьора Guy Ritchie.

Във вторник кралицата на поп музиката публикува видео озаглавено „50 въпроса с Madonna”, в канала си в YouTube. В шестминутния клип изпълнителката отговаря на въпроси, докато се разхожда из своя имот.

На въпроса: „Кое решение в живота ти може не е била най-добрата идея?“, Madonna откровено отговори: „Да се оженя...и двата пъти“.

Madonna беше омъжена за носителя на Оскар, актьора Sean Penn в периода 1985-1989 година. В последствие през 2000 г. тя сключи брак с британския режисьор Guy Ritchie, който продължи до 2008.

Тя също така сподели във видеото, че умира да работи отново с Britney Spears, след колаборацията им от 2003 г. „Me Against the Music”. Madonna каза, че ако не е успяла да стане певица, е щяла да бъде учителка, а любимата ѝ нейна песен за изпълнение на живо е „Like A Prayer”.

64-годишната звезда нарече „Rebel Heart” своя най-стресиращ албум, определи клипа към „Die Another Day” като най-трудния за заснемане, а на въпросa, кое е най-голямото ѝ постижение, отговори с: „Моите шест невероятни деца“.

Madonna има биологичен син и дъщеря, както и четири осиновени деца.

Цялото видео може да видите тук:

Сподели
Свързани новини