Wishlist
Начало / Новини / Лъчо от СкандаУ: Само казвайки "По жицата" ти вече внасяш количество и съдържание в цялото нещо

Лъчо от СкандаУ: Само казвайки "По жицата" ти вече внасяш количество и съдържание в цялото нещо

Изпълнителят сподели, че от малки искат, когато пуснеш аудиото да си кажеш "това е една много хубава песен", а ако само гледаш видеото "това е един много интересен клип, искам да чуя"

26 Януари 2024
Лъчо от СкандаУ: Само казвайки "По жицата" ти вече внасяш количество и съдържание в цялото нещо

Лъчо от СкандаУ започна новата година с нов самостоятелен проект "По жицата". Той гостува в студиото на The Voice, за да го представи и сподели за връзката на заглавието с едноименния разказ на Йордан Йовков от 1970-та и защо точно така се казва най-новото му парче.

"Защото като малки сме чели Йовков и така тръгна самият текст. "Да няма място на тази жица за други хора" и така реших, че ще се казва песента, защото Йовков така хубаво си е свършил работата с този разказ и само казвайки "По жицата" ти вече внасяш количество и съдържание в цялото нещо. Аз просто се възползвах от този момент... "

Освен стойността на песента, видеото е един страхотен комплимент към нея, за което Лъчо споделя:

"Това сме си го говорили още като малки и не толкова успешни изпълнители. Искаме когато пуснеш аудиото да е една много хубава песен. Ако нямаш възможност да слушаш, а само да гледаш - да си кажеш "това е един много интересен клип, искам да чуя какво става отдолу като музика".

Годината е едва в своето начало, но на първо място за Лъчо и за СкандаУ е концертът, който предстои на групата в най-голямата зала в София през април:

"Искаме да направим един спектакъл и всеки, който дойде да си прекара хубаво и да му остане приятен спомен за години напред."

Цялото интервю на Мари-Никол с Лъчо от СкандаУ може да гледаш в секция "Предавания | The Voice Backstage", както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

new4u Лъчо СкандаУ по жицата
Сподели
Свързани новини