Wishlist
Начало / Новини / Louis Tomlinson реагира на репортер, който му задал "болезнени въпроси"

Louis Tomlinson реагира на репортер, който му задал "болезнени въпроси"

06 Февруари 2020
Louis Tomlinson реагира на репортер, който му задал "болезнени въпроси"

Louis Tomlinson заяви, че няма да се върне в популярно предаване, защото е бил питан за смъртта на своите майка и сестра. 

Певецът от бившата банда 1D гостувал в сутрешно новинарско шоу, за да промотира дебютния си солов албум Walls, който излезе на 31-ви януари. 

По време на интервюто му били зададени "болезнени" въпроси, включително дали скръбта му е помогнала за процеса на писане. 

Изпълнителят заобиколил по-личното питане с думите: "Реализирах първата си колекция. За това сме тук." 

Но последвал въпрос за отношенията му със Zayn Malik и дали ще има обединяване на групата отново. 

Тогава Back To You хитмейкърът отвърнал: "Отметнахте всичко - травма, Zayn, и сега стигнахме дотук." 

А след случката се заканил, че няма повече никога да гостува там. Но нe пропуснал да благодари на феновете си, че му пазят гърба редовно. 

Репортерът се включил в Twitter със следния пост: “Съжалявам, че се чувстваш така. Беше приятно да се говори с теб, но може ли да попитам защо си разстроен?” 

Последвал ритуийт от звездата, чиято майка Johannah почина от левкемия през 2016-та и чиято сестра Félicité си отиде миналата година. В него той осъжда поведението като "използване на болката за привличане на аудитория". И пояснява: "Озадачи ме това, че продължихте да питате за мъчителните теми. И то без да се уточни колко трудно е да загубиш двамата най-близки за теб." А накрая дискусията приключи с "Оставете негативизма сега. Беше болна седмица.

"



Снимка: Instagram - @louist91

louis tomlinson който реагира репортер задал болезнени въпроси
Сподели
Свързани новини