Wishlist
Начало / Новини / Lizzo тийзна нов албум

Lizzo тийзна нов албум

29 Август 2024
Lizzo тийзна нов албум

Lizzo намекна, че е започнала работа по нов албум.

36-годишната певица сподели зашеметяващо видео на себе си облечена с много разголен червен бански, оставяйки малко на въображението, и използва клипа, за да намекне, че подготвя нова музика. 

Тя озаглави публикацията в Instagram:

„Нямаше да публикувам това в Instagram, но през 2021 г. щях да се гордея толкова много със себе си през 2024 г. . И НЕ говоря само за тялото си, ако знаете само какво съм направил за психическото и емоционалното си здраве през последната година… не се притеснявайте, ще напиша албум за това.“

Изпълнителката не е издавала албум от „Special“ през 2022 г., а по-рано тази седмица тя обяви, че си взема почивка от музикалния бизнес.

По-рано тази година Lizzo каза, че напуска музикалния бизнес, след като се уморила да "бъде обект на шега". По-късно обаче Lizzo уточни, че не се отказва от музикалната индустрия, но повече няма да обръща внимание на хората, които не я харесват.

Тя каза: 

„Преставам да обръщам внимание на негативната енергия. Това, от което няма да се откажа, е радостта от живота ми, която е да правя музика, която свързва хората, защото знам, че не съм сама.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

The Voice – We Love Music!     

lizzo нов албум
Сподели
Свързани новини