Wishlist
Начало / Новини / Lizzo бе поздравена от Beyoncé

Lizzo бе поздравена от Beyoncé

30 Април 2020
Lizzo бе поздравена от Beyoncé

Lizzo се чувства "адски добре" след като получи специално поздравление за рождения си ден от Нейно величество, Кралицата! Имаме предвид музикалната кралица Beyoncé, разбира се.

В чест на 32-ия рожден ден на изпълнителката на "Juice" на официалния сайт на Beyoncé имаше специална публикация. Тя се състоеше от много сладка бебешка снимка на Lizzo и посланието "HAPPY BIRTHDAY LIZZO April 27, 1988".

Самата Lizzo е била трогната до сълзи от вниманието на своя идол и използва Instagram, за да благодари за огромния жест. "Хора, @beyonce знае, че днес е рожденият ми ден", написа тя в Stories, като добави скрийншот на реакцията си.

Тя публикува и видео, в което благодари на Beyoncé. "Beyoncé ми пожела "честит рожден ден". Beyoncé ми пожела "честит рожден ден" на нейния сайт. Тя знае, че днес е рожденият ми ден", казва Lizzo в клипчето, като едва сдържа сълзите си. "Благодаря ти, Beyoncé. Боже мой! Благодаря ти, Beyoncé. Тя знае. Тя знае, че аз съществувам. Не знам какво да направя в момента. Ще си постоя с това известно време".

Преди да изключи камерата Lizzo добави още благодарности: "Благодаря на всички за пожеланията, на всички в интернет".  

В друг пост Lizzo сподели селфи на реакцията си след като е видяла посвещението от Beyoncé. "ХОРА. @beyonce BEY YON SAY ми пожела честит рожден ден! Не знам какво да направя! Тя е ме вдъхнови за желанието ми да стана певица, откакто видях изпълнение на Destiny's Child в 5-и клас... Обичам те, BEY! Благодаря ти! Отивам да пийна малко вода", пише към кадрите.

Beyoncé обаче не е единствената, която уважи звездата в социалните мрежи. Поздравления Lizzo получи и от Lil Nas X, Megan Thee Stallion, Tamar Braxton, Charli XCX , Normani и още много други.





Снимка: www.beyonce.com






beyoncé lizzo поздравена
Сподели
Свързани новини