Wishlist
Начало / Новини / Little Mix отмениха лятното си турне във Великобритания

Little Mix отмениха лятното си турне във Великобритания

23 Април 2020
Little Mix отмениха лятното си турне във Великобритания

Little Mix отмениха лятното си турне във Великобритания заради коронавируса, който продължава да се разпространява по целия свят. Jade Thirlwall, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock и Perrie Edwards публикуваха изявление в официалния акаунт на групата в Instagram

"Много ни е тъжно, но заради последните съвети на правителството, трябва да отменим предстоящото ни лятно турне във Великобритания. Здравето и безопасността на нашите фенове и нашия екип са на първо място”, пишат момичетата.  

В публикацията се уточнява, че феновете, които са си купили билети, ще получат парите си обратно.

Молим ви, останете в безопасност и останете вкъщи, с много любов, момичетата x", завършват с призив за спазване на самоизолацията четирите певици.

Турнето на Little Mix включваше 21-а дати за концерти на различни локации в Обединеното кралство, като началото щеше да постави шоу на 26-и юни в ШотландияДамите обявиха обиколката през декември, като тогава споделиха, че пеенето на живо пред публика е най-любимата част от работата им като група. "Последното ни лятно турне през 2018 г. беше едно от любимите ни, затова нямаме търпение да направим още няколко бляскави шоута следващата година. Искаме всички да дойдат и да купонясват с нас под слънцето!”. Думи, които на фона на настоящата ситуация, звучат някак тъжно. Искаме всички да дойдат и да купонясват с нас под слънцето!”. Думи, които на фона на настоящата ситуация, звучат някак тъжно.


Снимка: Instagram

little mix във турне великобритания отмениха лятното
Сподели
Свързани новини