Wishlist
Начало / Новини / Lil Nas X: “Отношенията ми с наградите BET са напрегнати“

Lil Nas X: “Отношенията ми с наградите BET са напрегнати“

27 Юни 2022
Lil Nas X: “Отношенията ми с наградите BET са напрегнати“

Lil Nas X разкри обтегнатите си отношения с Black Entertainment Television (BET).

В началото на юни рапърът коментира в Twitter изключването му от тазгодишния списък с номинирани за награда BET. Той написа, че е получил „за пореден път нула номинации“, а след това изтри поста си. В друго съобщение, Lil Nas каза, че използва възможността да адресира „по-големия проблем с хомофобията в чернокожата общност“.

Миналата седмица той беше разкритикуван, след като сподели новия си сингъл „Late To Da Party” с участието на YoungBoy Never Broke Again, в който многократно се скандират обиди към наградите BET. Обложката на сингъла показва наградата BET в тоалетна.

По-късно BET отговориха на Lil Nas, като посочиха, че членовете на BET не са част от журито, което номинира изпълнителите.

Сега рапърът говори за отношенията си с организацията в интервю за Rolling Stone.

„Отношенията ми с BET са болезнени и напрегнати от доста време. Нещата не стартираха от тазгодишните номинации, както повечето хора си мислят“, каза Lil Nas X.

„Те ми позволиха да участвам в шоуто миналата година, но само след като им дадох уверения, че не съм сатанист или поклонник на дявола и че моето изпълнение ще бъде подходящо за тяхната публика“.

Lil Nas твърди, че изпълнението му на сцената, в което целува един от танцьорите си, е разстроило някои продуценти.

В съобщение до Rolling Stone, говорител на BET отрече твърденията на Lil Nas и неговия екип.




 

lil nas наградите bet отношенията напрегнати
Сподели
Свързани новини