Wishlist
Burak Yeter Ft. Danelle Sandoval
Burak Yeter Ft. Danelle Sandoval
Tuesday
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Liam Payne ни допуска в личното си пространство

Liam Payne ни допуска в личното си пространство

28 Април 2020
Liam Payne ни допуска в личното си пространство

Liam Payne ще допусне феновете в личното си пространство по време на социалната изолация с онлайн поредица.

Певецът обяви намерението си всяка седмица да качва видео в YouTube, в което ще разказва какво е правил през последните 7 дни - какво му се е случило, неща, които са му били смешни, и изобщо всичко, което е за отбелязване и за което му се говори.

"В тази ситуация със социалната изолация е очевидно, че всички сме затворени вкъщи. Не можем просто да правим каквото си искаме. И все пак аз имам чувството, че никога не съм бил по-зает”, казва Liam в първото си видео.

В актуалния епизод Payne засегна редица теми - от онлайн разговора му с Alesso, как е гледал концерта на Travis Scott във видеоиграта “Fortnite” дo това, как се е смял на сериозните физиономии, които Niall Horan прави, докато свири, а също и на смешните изображения в нета със самия него.

Вече по-сериозен, Payne говори и за работата си с “Trussell Trust”, благотворителна организация, която си партнира с над 1200 хранителни банки във Великобритания. Заедно те помагат на хора, които изпитват сериозни затруднения заради мерките срещу коронавируса.

Liam насърчи феновете си да му предлагат идеи за какво да говори в следващото видео.




Снимка: Instagram




liam payne пространство допуска личното
Сподели
Свързани новини