Wishlist
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Lighter
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lauren Jauregui е ядосана на почитателите си

Lauren Jauregui е ядосана на почитателите си

11 Януари 2021
Lauren Jauregui е ядосана на почитателите си

Феновете на Lauren Jauregui подразниха певицата с непрекъснатото настояване за нова музика. Изпълнителката отговори умерено, доколкото й беше възможно, след като в социалните мрежи последователите й я засипват с въпроси кога ще издаде нова песен. 

В Twitter Lauren написа: "Ще получите отговори, когато имам такива, до тогава ви моля да спрете да си мислите, че ние сме виновни, че не получавате нова музика. Има много затруднения и много неща, които се случват "зад кулисите", за които вие никога няма да научите, нито ще разберете, нито ще преживеете. Аз не съм продукт, аз съм артист... Няма какво да направя, когато ми обещават неща, които не се случват и освен това нямам намерение да проваля издаването на музиката ми заради нечий график. Движа се по времето на Бог и по мое собствено време и знам, че накрая резултатът ще си е струвал чакането". 

За последно певицата издаде парчето "50ft." миналата година, което последва испаноезичният й сингъл "Lento". С него тя постави началото на нова фаза от кариерата си и се опита да донесе малко светлина в трудните времена на пандемия.  


 *Снимка: Facebook

lauren jauregui ядосана почитателите
Сподели
Свързани новини