Wishlist
Начало / Новини / Lana Del Rey пусна заглавната песен от новия си албум CHEMTRAILS OVER THE COUNTRY CLUB

Lana Del Rey пусна заглавната песен от новия си албум CHEMTRAILS OVER THE COUNTRY CLUB

13 Януари 2021
Lana Del Rey пусна заглавната песен от новия си албум CHEMTRAILS OVER THE COUNTRY CLUB

Lana Del Rey пусна заглавната песен от новия си албум Chemtrails Over The Country Club заедно с визуализация към нея.

Песента е в типично неин стил, но видеото към нея се оказа доста изненадващо. В началото то започва като повечето други нейни музикални клипове: виждаме красивата Lana облечена в стила на 60-те години да кара ретро автомобил в типичен oldschool американски стил. Също е интересно да отбележим, че виждаме певицата да слага прозрачната мрежеста маска за лице, заради която беше сериозно критикувана преди няколко седмици.

Изведнъж, обаче, музиката спира, а пред нас се разкрива следната гледка: нощ е, а Lana и нейните приятелки се превръщат във върколациОстатъка от видеото показва момичетата във възможно най-дивата им светлина, а в края му те се прибират вкъщи и заспиват.

Lana изпозлва профила си в Instagram, за да обяви имената на 11-те парчета, които ще открием в албума. Там тя написа: "Винаги има смут и катаклизми, но и винаги има красива музика".

Chemtrails Over The Country Club вече може да бъде поръчан, но въпреки това певицата все още не ни е съобщила официалната премиерна дата. Напомняме ви, че албумът трябваше да излезе през 2020г, но това беше отложено заради пандемията. 

Снимка: Facebook@lanadelrey

пусна the новия албум песен заглавната lana del rey chemtrails over country club
Сподели
Свързани новини