Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga гостува в онлайн изданието на шоуто на Jimmy Fallon

Lady Gaga гостува в онлайн изданието на шоуто на Jimmy Fallon

08 Април 2020
Lady Gaga гостува в онлайн изданието на шоуто на Jimmy Fallon

Lady Gaga гостува в онлайн изданието на шоуто на Jimmy Fallon, където разказа за живота си под карантина и как е празнувала рождения си ден.

Певицата разкри, че се е самоизолирала с още петима души в офиса си: “Решихме да прекараме карантината в семейния офис в случай, че се наложи да работим над нещо”.

А както се оказа, Gaga има страшно много работа, въпреки обстоятелствата. Както знаете, звездата организира онлайн концерт в партньорство с инициативата Global Citizen и Световната здравна организация, наречен "Един свят: Заедно вкъщи” и е помогнала да бъдат събрани предварително, преди събитието, 35 милиона долара за борбата с COVID-19.

Gaga каза на Fallon, че тя и любимите й хора са настроени позитивно и са благодарни докато са у дома на сигурно място. "Всеки ден намираме време просто да се погледнем в очите и да си кажем “Обичам те, наистина!”. Истината е, че знаем и уважаваме много това колко усилено работят хората в момента. Има толкова много здравни работници на фронтовата линия в отговор на COVID-19 и прекарваме доста време да се информираме за това. Доста четем за това, гледаме за това, и винаги си даваме време за благодарност през деня, за да си напомним, че всъщност нашата ситуация е доста добра”, разказва Gaga.

Звездата също така сподели как е празнувала 34-ия си рожден ден в социална изолация. Стана ясно, че е имало торта и скромна семейна вечеря. Точно тогава Gaga е работила със Световната здравна организация по организирането на онлайн концерта и не е имала много време за празненства, но и тя не мисли за това като за някаква загуба: "Нали знаете, рождените дни са си рождени дни, идват и си отиват. Глобалните пандемии не се случват през цялото време”.


Най-новата инициатива на изпълнителката на “Stupid Love” е свързана с технологиите - тя призова всички програмисти и иноватори да се включат в благотворителна акция по създаване на технически решения в борбата с коронавируса. “Аз може да имам глас, но вие сте рок звездите на технологиите”, казва Gaga във видео, което е част от кампания на една от големите технологични компании в света.

По-рано Gaga представи корицата на новия си албум “Chormatica”, който трябваше да излезе на 10-и април, но тя отложи премиерата му заради пандемията. Певицата още не е обявила нова дата.



Снимка: Instagram - @ladygaga





онлайн lady gaga шоуто jimmy гостува изданието fallon
Сподели
Свързани новини