Wishlist
Начало / Новини / La Lana пристигна с нов денс хит "So Messed Up", който ще завладее 2020 г.

La Lana пристигна с нов денс хит "So Messed Up", който ще завладее 2020 г.

03 Февруари 2020
La Lana пристигна с нов денс хит "So Messed Up", който ще завладее 2020 г.

„So Messed Up” е първият интернационален сингъл от хърватската супер звезда La Lana (досега известна като Lana Jurcevic). С повече от 100 милиона гледания в YouTube La Lana е една от най-големите изпълнители на Хърватия, сега готова да отвори нова глава в кариерата си и да завладее останалата част от света.


„Уау, тази песен е тооооолкова типична за мен. Истинската мен. Може би е характерно за всяко момиче и всяка жена: променяме настроенията си, един ден харесваме нещо, на другия-не. Понякога водим вътрешни битки. В "SO MESSED UP" не става дума конкретно за момче, а за това, което споменах, но по изцяло забавен начин. Нямам търпение хората да я чуят”. – споделя Lana.


Не е странно, че So Messed Up” е една от онези песни, които моментално се забиват в главата ти след като бъде чута за първи път – сингълът е продуциран от печелилия награда Grammy Damon Sharpe и Eric Sanicola, известни с правенето на хитове за Ariana Grande, Jennifer Lopez или One Direction, и мастериран от Randy Merrill (Adele, Lady Gaga, Taylor Swift).


Видеото към трака е режисирано от Camilo Paredes, който тясно е работил с La Lana за създаването на визията й. Тя е искала да преработи нейния съществуващ видео  стил и да създаде нещо ново и urban. Цялата концепция показва вътрешна битка между спокойната и съсредоточена La Lana и щурото й алтер его. Локация, стайлинг и екип са ключовите съставки в правенето на уникално музикално видео.

2020 нов хит пристигна lana денс който messed завладее
Сподели
Свързани новини