Wishlist
Начало / Новини / Kylie Jenner се ядоса

Kylie Jenner се ядоса

03 Юни 2020
Kylie Jenner се ядоса

Kylie Jenner иска хората да спрат да се занимават с това колко пари всъщност има.

Риалити звездата се ядоса на списание Forbes, след като от изданието й отнеха титлата за най-млада милиардерка в света, която сама е спечелила състоянието си.

Съставителите на списъка на богаташите обвиниха 22-годишната Kylie, че е предоставила неверни данни за печалбите си и е изградила истинска "мрежа от лъжи", за да промотира козметичната си империя.

В Twitter тя реагира на твърденията на списанието, като написа, че е мислила, че това е почтено издание и изрази изненадата си от обвиненията, които според нея са базирани на неточни данни и недоказани заключения. Тя заяви още, че не е искала статия за състоянието си, нито се е опитвала да я получи и завърши с думите:

"Изключително благословена съм за годините си, имам прекрасна дъщеря и успешен бизнес и се справям страхотно".

Според таблоидите, Kylie е загубила част от богатството си, след като през последните месеци е похарчила над 130 милиона долара за частен самолет, няколко луксозни имота, както и за голямо парти за рождения ден на дъщеря си.

И докато медиите се занимават с богатството й, Kylie сподели в социалните мрежи, че се страхува за бъдещето на малката Stormi на фона на последните събития в САЩ.

ядоса kylie jenner
Сподели
Свързани новини