Wishlist
Masked Wolf
Masked Wolf
Astronaut In The Ocean (Power Intro)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Кристиан Костов представи ново EP "Mood"

Кристиан Костов представи ново EP "Mood"

14 Юли 2020
Кристиан Костов представи ново EP "Mood"

Кристиан Костов поставя финални акорди на един наситен творчески период в живота си с прецизно създаден мини албум – “Mood:”. Изданието съдържа 6 сингъла, включително популярните през последните месеци парчета – “Honest”, “Better” и “Things I Like”. С премиерата на EP-то излезе и 4-тият сингъл от него – “Thinking”

Стартирайки професионалната си музикална кариера от България, с участието си в XFactor, Кристиан Костов вече се радва на голям международен успех като артист на водещата в света музикална компания Universal Music Group. 

Още от първите си проекти, Кристиан винаги се е стремял да надхвърля музикалните норми, към които много съвременни артисти се придържат, и последният му проект го доказва напълно. Малко по малко, младият артист разкрива части от картина, всяка от които абсолютно различна. Крайният вариант на произведението e “Mood:”. Песните в EP-то разглеждат състоянията на ума, дълбаейки по-навътре в психиката на Кристиан. 

За песните в “Mood:” Кристиан работи с екип от доказани професионалисти, чиито имена присъстват в кредитите на световни звезди като Bebe Rexha, Demi Lovato, Gallant и BTS.

Мини албумът започва с водещия сингъл “Thinking”, който хвърля поглед върху музикалния език на Кристиан през 2020 г. – оптимистичен и мечтателен, без да игнорира случващото се около нас. Това настроение се запазва и в сингъла “Depressed on Wednesday” – иронично, най-щастливо звучащото парче от албума, което засяга темите за менталното здраве от освежаващо оптимистична гледна точка, която гласи: “Можем да победим това, ако сме заедно!” Иронията не отсъства и в “Things I Like” – там талантливият изпълнител ни представя образа на партньора-мечта. Качествата, които търсим в другия, изброени в секция “Търся” в приложение за запознанства, тук са заместени от такива, които най-малкото са предпоставка за проблем. “Honest” – това е първата песен от албума “Mood:”, която се появява след края на експлозивна връзка. Междувременно, сингълът “Take Me Back” е зареден със словесна и музикална носталгия с груув звученето си от 80-те. Последният сингъл в списъка с песни, “Better”, е перфектен край на тази история и резонира с вибрациите на света, в който се надяваме да живеем по-добре.

Мини албумът “Mood:” е цяло преживяване. Воден от музиката слушателят неусетно преминава през него. А този, който реши да се върне, със сигурност ще намери историята, която перфектно го описва.


ново представи mood кристиан костов
Сподели
Свързани новини