Wishlist
Начало / Новини / Кой защити Beyonce?

Кой защити Beyonce?

09 Юли 2020
Кой защити Beyonce?

Tina Knowles-Lawson, майката на Beyonce, се наложи да защити дъщеря си, след като фенове я нападнаха, че присвоявала културата на тъмнокожите в новия си визуален албум "Black is King".

Tina е на мнение, че дъщеря й "има право на своето наследство". Албумът, който е базиран на The Lion King:The Gift от 2019г., и ще може да бъде стриймван ексклузивно в канала на Disney+, разказва историята на млад крал, който преминава през предателства, любов и себепознание.

Проектът набляга на културата и историята на тъмнокожите. След излизането на трейлъра на Black Is King, в който виждаме Beyonce, а и други тъмнокожи артисти (някои от които са африканци) облечени в африкански носии, да правят препратки към истории от Библията, доста хора обвиниха певицата в присвояване на африканската култура.

Нейната горда майка използва профила си в Instagram, за да застане зад дъщеря си и да я защити от критиките."Събудете се, сестри" - написа тя. "Толкова е тъжно, когато жените, които викат 'защитете чернокожата жена' са именно тези, които се опитват да я съсипят."



beyonce кой защити
Сподели
Свързани новини