Wishlist
Начало / Новини / Кой предложи $15 000 на Iggy Azalea?

Кой предложи $15 000 на Iggy Azalea?

07 Април 2021
Кой предложи $15 000 на Iggy Azalea?

Iggy Azalea сподели, че "мистериозна известна личност" й е предложила $15000, за да си "поговорят".

Това разкритие беше направено от нея, след като сподели част от личните съобщения, които различни хора са й писали в Instagram. В профила си в TikTok, Iggy показа безройните съобщения, които са й изпращани от известни музиканти и други звезди, а голяма част от тях са със сексуален контекст. 

В едно от тях анонимен мъж й предлага огромната сума от $15000, ако тя се съгласи да проведе разговор с него. "Ще заплатя за времето ти" - казва мистериозната звезда с 8.9 милиона последователи - "Ще ти дам 15к само за да говориш с мен. По телефона или тук. Ще ти пратя парите". 

Iggy замъглява имената на онези, които й изпращат съобщенията, с цел да запази анонимността им. Въпреки това, тя оставя видим броя на последователите в профилите им, както и тикчетата, използвани за верификация на профилите в социалната мрежа. По този начин певицата показва, че съобщенията са от известни личности.

Iggy споделя, че не блокира популярните мъже, които й изпращат неприлични съобщения. Вместо това, певицата просто отказва предложенията им. 


кой iggy azalea предложи 000
Сподели
Свързани новини