Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Кой помогна на Johnny Depp?

Кой помогна на Johnny Depp?

10 Юли 2020
Кой помогна на Johnny Depp?

Johnny Depp се обърнал за помощ към Sir Elton John след като потънал в алкохолна депресия след раздялата си с Vanessa Paradis. Двамата бяха заедно 14 години.

Проблемът на актьора с алкохола беше дискутиран в делото му срещу News Group Newspapers в Лондон. Там стана ясно, че краят на връзката с Vanessa бил изключително труден и тъжен за Johnny. Говорейки за това, той каза: "Определено бих казал, че краят на връзката ми с нея, майката на децата ми, беше изключително болезнен. Да се разделиш с някой, с когото си бил 14 години и с когото имаш две деца ... Опитвах се да притъпя чувствата си колкото мога. Мразех това, че я правя тъжна, мразех да натъжавам и децата си."

И след като проблемът с алкохола започнал да излиза извън контрол, актьорът се обърнал към Elton John за помощ. В имейл, прочетен по време на делото, Johnny написал на певеца: "Скъпи мой Elton, 100 дни съм трезвен, това е много за човек като мен. Никой не вярваше, че ще успея, освен една шепа хора, най-вече ти. Чудовището щеше да ме погълне ако не беше ти."

Очаква се Vanessa Paradis да даде показания по делото, за да защити Johnny Depp от обвинението, че тормозил бившата си жена Amber Heard. 


кой johnny depp помогна
Сподели
Свързани новини