Wishlist
Начало / Новини / Кой е Ryan Castro?

Кой е Ryan Castro?

16 Февруари 2022
Кой е Ryan Castro?

Ryan Castro, един от водещите регетон изпълнители, се радва на успеха на сингъла „Mujeriego“. Парчето представлява модерно сливане на меренге с регетон и завладя класациите в повече от 25 страни по света. Създадена заедно с копродуцента SOG, тя се ражда, докато двамата с Ryan си спомнят за детството, a когато я пускат в социалните медии, се превръща в моментален хит.

Роден и израснал в Педрегал, северно от Меделин, Ryan проявява голям музикален интерес от много ранна възраст, който се развива през годините му в гимназията, когато е завладян от света на рапа. На 17-годишна възраст започва да пее в градския транспорт, за да носи пари вкъщи, а с годините натрупва опит и увереност, които го карат да се изявява в барове, клубове и по събития.

По-късно певецът пътува до Кюрасао, където свири в хотели и ресторанти и спестява, за да плати за своите музикални продукции. По време на престоя си там Ryan записва две песни, които стават популярни и покрай тях лейбъла на колумбийския регетон певец Kevin Roldán се свързва с него. Оттогава кариерата на изпълнителя прави обрат, който го довежда до това, което е днес - най-актуалния артист през изминалата година в Колумбия.


Видеото е записано в Меделин, Колумбия, дело на Felipe Mejía и Felipe Toro’ и показва типична Коледа в Паиса с приятели и познати, в кварталът от детството на Ryan.

A post shared by RYAN CA$TRO (@ryancastrro)

View this post on Instagram
кой ryan castro
Сподели
Свързани новини