Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Кing и Jason Derulo споделят сингъла „Bumpa“

Кing и Jason Derulo споделят сингъла „Bumpa“

27 Април 2024
Кing и Jason Derulo споделят сингъла „Bumpa“

Индийската поп суперзвезда Кing и международната сензация Jason Derulo, известен със своите хитове, оглавяващи класациите, се обединиха, за да изпълнят най-големия парти химн за тази година „Bumpa“. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

King, който се издигна в класациите с най-стриймваната песен в Индия - „Maan Meri Jaan“, освежи този романтичен химн с мащабното си сътрудничество с Nick Jonas, спечелвайки световно признание. Сега Jason Derulo известен с хитове като "Jiggle", "Swalla" и "Take You Dancing", обединява сили с King. Заедно те издават най-наелектризиращия парти химн за годината.

„Bumpa“ се отличава със заразителна енергия и специфичните динамични денс движения на Jason Derulo, заедно с типичното перчене на King, които обещават да го превърнат в най-добрия летен хит. Заснето в Барселона, музикалното видео показва и двамата изпълнители с талантлива група танцьори, добавяйки незабравимо настроение към песента. Хореографията е на френското дуо Les Twins, които също са работили със световните суперзвезди Beyoncé и Jason Derulo. Тази песен определено ще ви накара да се забавлявате.

Кing споделя вълнението си от сътрудничеството:

„Работата с Jason върху „Bumpa“ e невероятно пътуване за създаване на глобален денс химн в Индия. Готов съм да се потопя в неизследвана територия със свежи звуци и музика, а „Bumpa“ е само началото. Сътрудничеството с Jason беше невероятно и емоционално!“

Jason Derulo добавя още: 

„Bumpa“ беше невероятно изживяване. King и аз съавторихме песента, смесвайки нашите езици и стилове, за да гарантираме, че атмосферата се свързва със слушателите по целия свят. Нямам търпение да видя Индия и останалата част от нашето творение“.

С „Bumpa“ King и Jason Derulo се стремят да завладеят публиката по целия свят, обещавайки незабравимо денс изживяване. Песента излиза, чрез Warner Music India/Орфей Мюзик и ще бъде достъпна на всички стрийминг платформи. Пригответе се да се забавлявате с най-големия летен парти химн на годината!

The Voice - We Love Music!          

нова песен jason derulo Кing bumpa парти химн
Сподели
Свързани новини