Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / King и Gucci Mane споделиха песента "We Are The Ones" - част от новия албум "New Life"

King и Gucci Mane споделиха песента "We Are The Ones" - част от новия албум "New Life"

23 Октомври 2023
King и Gucci Mane споделиха песента "We Are The Ones" - част от новия албум "New Life"

Индийската иновативна звезда King си партнира с рап иконата Gucci Mane за „We Are the Ones“, взета от новия албум на King – „New Life“.

Изразително парче, изпълнено с наситено електронно звучене и препускащ барабанен ритъм, “We Are the Ones” предлага на слушателите изобилие от завладяващи тактове и е за амбиция, увереност и самомотивация, представени от King и Gucci Mane. Тези две звезди на своите съответни хип-хоп жанрове обединяват сили за уникалното издание, преодолявайки всякакви граници, за да демонстрират впечатляващото разнообразие на глобалната музикална сцена.

Определено момент, който говори за нарастващата международна известност на King, присъствието на Gucci Mane в завладяващото звучене на „We Are the Ones“ бележи първата колаборация на рап легендата с индийски изпълнител – най-новият от поредица непредсказуеми ходове на иновативния трап изпълнител, който е вдъхновил и наставлявал цяло поколение артисти и продуценти, включително Migos, Young Thug, Nicki Minaj, Zaytoven, Mike WiLL Made-It и Metro Boomin.

King направи следното изявление за „We Are the Ones“: „В „We Are the Ones“ имах невероятната възможност да си сътруднича с легендарния Gucci Mane, отбелязвайки не само важен момент за глобалното развитие на съвременната индийска музикална сцена, но и феноменален момент лично за мен. Това е сливане на два различни свята – среща на хип-хопа с нов тренд – и заедно създаваме грандиозен яростен химн, който не познава граници. Наследството на Gucci Mane в трап музиката е неоспоримо и сега сме тук, за да предефинираме правилата с тази песен.”

Gucci Mane направи следното изявление за “We Are the Ones”:

“Винаги съм прекрачвал граници и съм бил новатор в хип-хопа. Обединяването с KING за тази песен е от огромно значение, защото бележи първата ми голяма оригинална глобална колаборация. Наистина ми хареса идеята да свързваме култури и да издигаме кариерата си на по-високо световно ниво.“

„New Life“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е завладяваща колекция от дванадесет размиващи жанровите граници песни, издадени чрез Warner Music India. Официално пристигаща като четвъртия студиен албум на King, звуково разнообразната творба съчетава смесица от хинди и двуезични песни с електронни, хип-хоп и индустриални влияния; по отношение на текстовете, в „New Life“ King засяга теми като интроспекция, страх, изцеление, щастие, амбиция и триумф, като същевременно разширява портфолиото си от международни сътрудничества, обединявайки се с Gucci Mane и Julia Michaels.

gucci mane
Сподели
Свързани новини