Wishlist
Начало / Новини / Kim Kardashian се извини на семейството си за държанието на Kanye West

Kim Kardashian се извини на семейството си за държанието на Kanye West

26 Май 2022
Kim Kardashian се извини на семейството си за държанието на Kanye West

Kim Kardashian се извини на семейството си, заради начинът по който бившият ѝ съпруг Kanye West се е държал с тях.

По време на седми епизод от риалитито The Kardashians, звезда обядваше със сестрите си Khloé и Kendall, майка си Kris Jenner и приятелят ѝ Corey Gamble, както и с друга ѝ сестра Kourtney Kardashian и половинката ѝ Travis Barker.

Докато си говорят на масата, Kim получава съобщение, от което разбира, че бившият ѝ съпруг ще издава ново рап парче.

"Много класно", казва Kim и добавя: "Вероятно значи, че ще говори глупости за мен."

Сестра ѝ Khloé я съветва да игнорира съобщението: "Повечето мъже не говорят против майката на децата им публично. Не седим тук да хвърляме камъни по него. Приемаме всичко стоически."

41-годишната Kim твърди, че никога няма да падне на нивото на Kanye.

"Никога няма да спра да бъда себе си. Мога да контролирам единствено как реагирам на нещо. Не мога да контролирам това как той ме третира или как той ви третираше", казва тя. "Поне веднъж в живота си, се чувствам силна. Няма да позволя на никой да се отнася зле с вас или с мен."

Kim разказа, че е поднесла извинения на цялото си семейство заради напрежението, което се е създало заради коментарите на Kanye.

"Осъзнавам как връзката ми е повлияла на цялото ми семейство и как никога не съм имала възможността да кажа, че съжалявам", споделя Kim.

Тя поиска развод от Kanye, който е баща на четирите им деца, в началото на 2021. През март разводът беше финализиран. В момента риалити звездата излиза с комика Pete Davidson, с който се запознаха през октомври на снимачната площадка на шоуто Saturday Night Live.

 

kim kanye west семейството kardashian извини държанието
Сподели
Свързани новини