Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kid Cudi ще си вземе почивка от музиката за една година

Kid Cudi ще си вземе почивка от музиката за една година

27 Февруари 2024
Kid Cudi ще си вземе почивка от музиката за една година

През януари рапърът от Охайо издаде своя 10-ти студиен албум „INSANO“, а миналата седмица пусна и продължението INSANO (Nitro Mega). Двата записа отбелязват последните албуми на Cudi като част от сделката му с Republic Records.

Малко след издаването на „Nitro Mega“, Cudi се обърна към X/Twitter, за да каже на феновете, че ще си вземе почивка от музиката.

„Следващият ми албум вече е готов на около 80 процента и ще излезе през 2026 г.“, пише той. „Следващата година е свързана с правене на филми. Имам куп неща, които трябва да свърша. Филми и телевизия. Така че си вземам една година почивка от музиката, за да направя всичко това.”

В интервю за Rolling Stone през 2022 г. Kid Cudi сподели надеждите си да бъде толкова утвърден като актьор, колкото и като музикант.

40-годишният дебютира като актьор през 2010 г. в краткотрайната модна драма „Как да успеем в Америка“. Оттогава той е участвал в в продукции като Brooklyn Nine-Nine (2013) и Scorpion (2014), както и във филми като Don’t Look Up (2021) и Trolls Band Together (2023).

През 2022 г. анимационната романтична комедия "Entergalactic" по Netflix, на която Cudi е създадел, съпродуцент, съсценарист и участваше в нея, спечели Еми за изключителни индивидуални постижения в анимацията.

По-късно тази година звездата от „Pursuit Of Happiness“ ще издаде първите си мемоари. 

албум kid cudi insano
Сподели
Свързани новини