Wishlist
Начало / Новини / Kid Cudi промотира новия си албум чрез огромни статуи

Kid Cudi промотира новия си албум чрез огромни статуи

16 Януари 2024
Kid Cudi промотира новия си албум чрез огромни статуи

Kid Cudi е открил нов начин да промотира новия си албум - като издига гигантски статуи на себе си в градове около света.

Новия албум на рапъра "Insano" излезе миналия петък и включва участия от ASAP Rocky, Travis Scott, Pharrell Williams, Lil Yachty, Lil Wayne, Young Thug и посмъртно участие от XXXTentacion.

От издаването си насам, гигантска 10 метрова статуя на рапъра се появи в Лонг Бийч, Калифорния, след като миналата седмица подобна статуя се появи и в Париж.

Появата на статуята накара официалния X/Twitter акаунт на Лонг Бийч да публикува следното : 

„По-рано днес Лонг Бийч научи, че 10 метрова статуя на музиканта Kid Cudi е пристигнала в залива Аламитос. Той ще  посети #LongBeach днес за частно промоционално събитие и статуята е част от него.“

„Insano“ е деветият студиен албум на Cudi и първият му след „Entergalactic“ от 2022 г. Това бележи последното издание по договора му с Republic Records и включва синглите „Porsche Topless“ и „At the Party“.

Рапърът също наскоро намекна, че е „към края“ на музикалната си кариера, обещавайки един последен албум с „изцяло нова музика“, преди да се пенсионира.

През декември Cudi също обяви мемоарите си „CUDI“ и намекна за потенциално турне на книгата в бъдеще. Книгата трябва да се появи на пазара през септември 2024 г.

kid cudi
Сподели
Свързани новини