Wishlist
Начало / Новини / Kid Cudi отмени турне след като си счупи крака на Coachella

Kid Cudi отмени турне след като си счупи крака на Coachella

25 Април 2024
Kid Cudi отмени турне след като си счупи крака на Coachella

Kid Cudi обяви, че отменя предстоящото си турне в Северна Америка, след като си счупи крака на фестивала Coachella.

Миналия уикенд Kid Cudi изпълни сет на Coachella, превземайки Sahara Tent в неделя (21 април). Изпълнението му – което беше първото му на калифорнийския фестивал от 2019 г. насам – внезапно приключи, след като той счупи крака си.

Инцидентът се случи, след като Kid Cudi скочи от сцената, за да се доближи до феновете си по време на парчето „Memories“. Той беше изнесен, докато диджеят му пусна ремикса на Steve Aoki на неговата песен „Pursuit Of Happiness“.

Сега Cudi сподели актуална информация за тежестта на контузията си, като обяви, че няма да прави турне в Северна Америка с Pusha T между юни и август. Рапърът написа в Instagram:

„Хора, имам счупена кост на петата. Ще ме оперират и дълго време ще се възстановявам. Трябва да отменим турнето, за да мога да се съсредоточа върху това да се подобря, за да бъда там в най-добра форма. Просто няма начин да се върна навреме, за да дам 100% от себе си. Тази травма е много по-сериозна, отколкото си мислех“, сподели той.

След това Kid Cudi потвърди, че ще бъдат възстановени сумите на всички, които са закупили билети за турнето и че той ще обяви нови дати на турнето „възможно най-скоро“.

В началото на другата година Kid Cudi и Pusha T трябва да продължат турнето си в Европа и Великобритания. Все още не е ясно дали европейската част от турнето ще бъде засегната или отменена заради травмата на Cudi.

The Voice - We Love Music!           

coachella турне инцидент kid cudi травма
Сподели
Свързани новини