Wishlist
Justin Timberlake ft. Timbaland
Justin Timberlake ft. Timbaland
Sexyback
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kesha открива своя собствена звукозаписна компания

Kesha открива своя собствена звукозаписна компания

24 Септември 2024
Kesha открива своя собствена звукозаписна компания

37-годишната Kesha стартира Kesha Records, под лейбъла на Warner Music Group.

„Горда съм да обявя това партньорство за разпространение на моята музика чрез Kesha Records“, каза Kesha. „Името ми стана синоним на прозрачност, почтеност и безопасност и искам да гарантирам, че тези ценности се поддържат от мен и от всички бъдещи артисти, подписали договор за моя лейбъл. Музиката има силата да свързва света и аз се стремя работата ми да бъде фар на светлина и доброта. Развълнувана съм да поема контрола над своята история и да пренапиша историята си в музикалния бизнес.“

Като част от сделката, певицата ще издаде нов албум през 2025 г.

Певицата беше въвлечена в осемгодишна съдебна битка с Dr. Luke, нейният бивш продуцент и бивш ръководител на звукозаписната компания Kemosabe Records, с когото тя имаше договор. Тя го обвини в емоционално насилие и изнасилване и поиска да бъде освободена от договора си с лейбъла.

През 2016 г. тя разкри, че Dr. Luke е предложил сделка да я освободи от договора ѝ, ако тя се оттегли от обвиненията си в изнасилване. Тя каза в изявление, че предпочита да позволи на истината да съсипе кариерата ми ѝ. Те уредиха случая си миналата година и Kesha издаде последния си албум под Kemosabe Records, озаглавен "Gag Order".

The Voice – We Love Music! 

kesha лейбъл kesha records
Сподели
Свързани новини