Wishlist
Начало / Новини / Kesha иска да презапише „TiK ToK“ с нов текст

Kesha иска да презапише „TiK ToK“ с нов текст

08 Август 2024
Kesha иска да презапише „TiK ToK“ с нов текст

Kesha разкри, че иска да презапише дебютния си сингъл „TiK ToK“, когато има „законните права“.

Певицата и текстописец сподели пост в X/Twitter снощи (7 август) за дебютния си сингъл „TiK ToK“, който издаде преди 15 години. В публикацията тя написа колко се гордее с парчето след толкова време и сподели, че иска да запише отново парчето с нов текст, за да отрази колко много неща са се променили от първоначалното му пускане.

Kesha написа в публикацията: 

„„TiK ToK“ беше първият сингъл, който пуснах на този свят, който имаше моя глас И името ми!!!! Спомням си, че го направих забавно и щастливо, защото така се чувствах и исках другите да се чувстват така. Това, с което съм толкова горда е, че тази песен ВСЕ ОЩЕ ме кара да се чувствам, през всичко това през което преминах, и това са емоции, с които искам всички да се свържем. 15 (!!!!!!) години по-късно виждам тази песен като моментна снимка на начина, по който виждах света по това време. Това момиче беше наивно, диво и игриво. Тази песен увековечи една страна от мен, която много обичам и сега разбирам, че трябва да защитавам яростно. Светът се промени толкова много, както и аз...Ще го запиша отново, когато имам законни права!...“

Въпросната промяна на текста произтича от началото на песента, където се пее: „Wake up in the morning feeling like P Diddy“ (Събуждам се сутрин, чувствайки се като P Diddy). Когато песента е написана и пусната за първи път, Diddy беше на върха – имаше процъфтяваща музикална кариера и беше собственик на няколко успешни бизнеса и марки. Сега обаче рапърът е обвинен в редица сексуални престъпления, включително в трафик на хора. Той непрекъснато отричаше всички обвинения срещу него и се извини, след като беше разкрит видеозапис как напада бившата си приятелка, певицата Cassie през 2016 г. 

The Voice – We Love Music!   

kesha tik tok
Сподели
Свързани новини