Wishlist
Tiësto ft. Mabel
Tiësto ft. Mabel
God Is A Dancer
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kenya Grace издаде сингъла "It's not fair"

Kenya Grace издаде сингъла "It's not fair"

15 Март 2024
Kenya Grace издаде сингъла "It's not fair"

Продължавайки забележителния си възход в световен мащаб, певицата, автор на песни, продуцент, създател и дръм енд бейс творец Kenya Grace споделя интимен и заразителен нов сингъл, озаглавен "It's not fair" днес. Той предвещава пристигането на нейния дългоочакван нов проект „The After Taste“, който излиза на 22-ри март 2024 г. 

„It’s not fair“ подчертава както сложността, така и неустоимата привлекателност на характерното ѝ  звучене. Клавишно звучене танцува около пулсиращ, готов за дансинга ритъм. В същото време, се излива емоция от въздействащия текст, докато тя призовава: „Кажи ми, скъпи, не ти ли липсвам? Е, надявам се, че си ме представяш, когато си с нея.“ Песента се развива до кулминация, която надхвърля жанровете и отеква в сърцата на слушателите с тъгата си след раздялата: „Не е честно да не ти пука, но те виждам навсякъде.“

Базираната в Обединеното кралство Kenya Grace изгражда свой собствен жив и дишащ свят. Тя лично е написала, продуцирала и изпълнява изцяло „The After Taste“ сама – истинска аномалия за жена изпълнител на денс музика. Той демонстрира нейната уникалност с несравнимата си комбинация от рейв, алтернативна музика и поп. В крайна сметка тя напълно дефинира своята визия с тези девет песни.

Миналата година нейният завладяващ хит „Strangers“ превзе света. Той събра почти 1 милиард стриймвания в цял свят и стана #1 на редица тероитории. В допълнение към оглавяването на  класацията за най-добри сингли в Обединеното в продължение на три последователни седмици, той се изкачи до #1 в Dance Radio в Съединените щати и на #1 в класацията на Billboard –  Hot Dance/Electronic Songs. Той влезе в историята, отбелязвайки "първия път, когато в класацията Hot Dance/Electronic Songs е начело песен, изцяло написана, продуцирана и изпята от жена." Той стана платинен в три държави и достигна златен статус в дванадесет, включително САЩ. „Strangers“ също така спечели номинация за „Песен на годината“ на наградите BRIT. Едновременно с това Pandora, Shazam, Zane Lowe, EDM.com и други определиха Kenya като „Изпълнител за гледане“.

След това тя тръгва на път из Северна Америка, като кулминацията е на „Coachella“, с изпълнения на 13-ти и 20-ти април. Хедлайн турнето на Kenya Grace стартира на 3-ти април в Торонто, Онтарио, в „Axis Club“.

The Voice - We Love Music!  

сингъл kenya grace the after taste it's not fair
Сподели
Свързани новини