Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Keanu Reeves разказа за "Матрицата 4"

Keanu Reeves разказа за "Матрицата 4"

10 Юни 2020
Keanu Reeves разказа за "Матрицата 4"

Keanu Reeves обясни защо реши да се завърне в ролята на Нео за "Матрицата 4"  като каза, че сценарият на Лана Вачовски има някои много смислени неща, които важат за света днес.

След като Нео жертва живота си, за да победи агент Смит и да спаси Сион в „Матрицата: Революции“ от 2003 г., повечето режисьори предположиха, че са видели последните кадри от главния герой на Reeves. Дори когато започнаха да се появяват доклади на Warner Bros, че планира да възроди франчайзинга на "The Matrix", се предполагаше, че поредицата ще живее с предистория или рестартиране (един от слуховете беше за звездата Майкъл Б. Джордан). Едва през август 2019 г. новината, че Keanu се завръща за "Матрицата 4" стана официална.

Присъединявайки се към Reeves във филма е неговата любима Carrie-Anne Moss като Тринити, заедно с актьорския състав, който се състои, най-вече, от новодошлите в поредицата. "Матрицата 4" пристига в момент, когато Reeves е по-популярен, отколкото е бил от известно време насам, благодарение на успеха на филмите му за Джон Уик - което ще рече, че той не е имал нужда да прави филма в името на кариерата си. И така, какво го убеди да се върне в ролята на „Единственият“?

Оригиналната "Матрица" беше революционна за времето си, но нейните научно-фантастични теми станаха малко остарели след повече от двадесет години. За щастие, звучи, че "The Matrix 4" ще развива идеите на франчайзинга за свят, в който хората се адаптират към цифровите влияния в ежедневието си и прекарват голяма част от времето си във взаимодействие онлайн.

Филмът е планиран за 2021 година,  ще е нещо много голямо и е въпрос на време да видим официален трейлър.




Снимка: YouTube 





разказа keanu reeves матрицата
Сподели
Свързани новини